Volg ons

Tweede Divisie

Hans Kraaij jr per direct weg bij FC Lienden

Hans Kraaij jr per direct weg bij FC Lienden

Hans Kraaij jr vertrekt per direct als coach van FC Lienden. Dat meldt De Gelderlander. De oefenmeester stelt te zijn geschoffeerd door enkele sponsoren na het duel met Excelsior Maassluis.

Gênant
,,Na afloop van de wedstrijd FC Lienden-Excelsior Maassluis vonden enkele sponsoren, die sinds jaar en dag bij de club zijn, het nodig om mij op dusdanig gênante manier te schofferen dat ik na twee nachten slapen heb besloten dat ik die mensen nooit meer wil en kan zien. Ik stop bij FC Lienden”, stelt Kraaij tegenover de krant. ,,Er wordt anders naar me gekeken, sinds ik begin april genoodzaakt was, voor het eerst sinds de start van mijn trainerschap, te kiezen voor mijn werkgever FOX Sports. Daarmee een kwartier na aanvang van de wedstrijd Rijnsburgse Boys-FC Lienden aanschoof. Er is veel veranderd, dit ondanks de volledige steun van de clubleiding.”

Twee periodes Lienden
Kraaij was in twee periodes werkzaam op de Abdijhof. Hij was loodste de club van de tweede klasse in 2004 naar de Topklasse in 2011. Hij stapte over naar SVZW, JVC Cuijk en DOVO om in 2016 terug te keren bij Lienden.

Spanningen
De afgelopen weken was al te beluisteren dat er spanningen waren binnen de kleedkamer bij FC Lienden. Ook het feit dat Kraaij jr als analist te zien was bij FOX Sports om de Jupiler League te duiden in plaats van zijn FC Lienden voor te bereiden en te coach tegen Rijnsburgse Boys werd niet door iedereen begrepen.

Degradatiegevaar
Het vertrek komt in een periode dat FC Lienden zich nog niet zeker weet van een verlengd avontuur in de Tweede Divisie. De club presteert uiterst wisselend en bezet de 13e plaats, met een beperkte voorsprong op de ploegen die op de nacompetitieplaatsen staan.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie