dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseHalsteren wint mede door fraaie treffer Manengela: 'Hij zat er aardig in'

Halsteren wint mede door fraaie treffer Manengela: ‘Hij zat er aardig in’

Halsteren wist zondagmiddag de eerste competitiewedstrijd winnend af te sluiten tegen Gemert (2-1). De tweede treffer voor de thuisploeg kwam op naam van Francis Kabwe Manengela, dit met een fantastisch schot van grote afstand. 

Ver voor de goal
De aanvaller, die het voorgaande seizoen zijn wedstrijden nog speelde voor GOES, beschreef na de gewonnen wedstrijd zijn fraaie treffer. ,,Er werd aan de linkerkant goed druk gezet waardoor Gemert wat in de problemen kwam. De bal kwam bij mij terecht en ik dacht alleen dat ik gelijk moest schieten. Ik zag ook dat de keeper een beetje ver voor zijn goal stond, dus kon ik hem er mooi overheen schieten en hij zat er aardig in”, aldus Manengela tegenover de camera van BN/De Stem.

Bevalt goed
Met de 2-1 in de tas en een treffer kon de aanvaller terugkijken op een mooie start van het seizoen met zijn nieuwe club. Manengela heeft het naar zijn zeggen goed naar zijn zin bij zijn nieuwe vereniging. ,,Het bevalt goed en ik ben blij dat ik een inbreng kon hebben in deze overwinning. Ik heb het prima naar mijn zin, de voorbereiding is goed gegaan. Als je zo kan starten en kan scoren is dat alleen maar prima.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD