Volg ons

Derde Divisie

Halsteren heeft wel oren naar Derde Divisie, ook ACV zegt ja

Halsteren heeft wel oren naar Derde Divisie, ook ACV zegt ja

Halsteren heeft positief gereageerd op de toenadering van de KNVB om volgend seizoen in de Derde Divisie uit te gaan. De nummer 2 van de zondaghoofdklasse B zou eventueel ook openstaan om op zaterdag te gaan spelen.

Halsteren moet vooral hopen dat de KNVB besluit om komend seizoen met 18 ploegen in beide Derde Divisies te gaan spelen. Voorzitter Jan van Elzakker in BN/De Stem: ,,De bond heeft gevraagd of wij een probleem zouden hebben om te spelen in een derde divisie bestaande uit achttien clubs. Daar hebben wij geen bezwaar tegen, heb ik gezegd. Dat zou voor ons de enige manier zijn om volgend seizoen in de derde divisie uit te komen. (..) Ook als zondagploeg in de zaterdag derde divisie uitkomen, net zoals GOES, zou nog een optie zijn.”

Inmiddels heeft ACV na een ledenraadpleging definitief ‘ja’ gezegd tegen eventuele promotie. De Asser club heeft net iets meer kans om ook daadwerkelijk te promoveren omdat het de beste nummer 2 is dit (geschrapte) seizoen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie