woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkHalf dozijn treffers voor DVS'33, Hoek in slotfase langs Eemdijk en ASWH...

Half dozijn treffers voor DVS’33, Hoek in slotfase langs Eemdijk en ASWH pakt punt

DVS’33 was zaterdagmiddag op het eigen sportpark heer en meester tegen De Dijk (6-0). Grote man aan de zijde van de winnende formatie was Maurice de Ruiter die goed was voor vier treffers. Hoek wist in de absolute slotfase drie punten te pakken tegen Eemdijk (3-2) en ASWH wist tegen Ajax een achterstand van twee doelpunten om te buigen naar een puntendeling (2-2). 

DVS’33 – De Dijk
De ploeg uit Ermelo kwam uitstekend uit de startblokken. Na twee minuten spelen ging Roemeon er vandoor aan de rechterkant van het veld. De voorzet kwam vervolgens aan bij Maurice de Ruiter die met een fraaie volley de doelman van De Dijk wist te passeren (1-0). DVS’33 bepaalde het spelbeeld en het was dan ook niet verrassend dat het na twintig minuten spelen de voorsprong wist te verdubbelen. De Ruiter was wederom trefzeker, maar nu vanuit een direct genomen vrije trap (2-0). Vervolgens was het de beurt aan Olivier Pilon, de van Spakenburg overgekomen aanvaller was nog voor de pauze goed voor twee treffers waardoor beiden ploegen de kleedkamer opzochten met een stand van 4-0.  De Ruiter wist in de tweede helft weer het net van de tegenstander te vinden. Hij was goed voor de vijfde en zesde treffer in het voordeel van DVS’33 (6-0).

Ajax – ASWH
De Amsterdammers kwamen na 41 minuten spelen op voorsprong. Verantwoordelijk voor de openingstreffer was Ralph Jurka die na een hoekschop de bal binnen kopte (1-0). In de 64ste minuut was het Ruben Adneij die vanuit een vrije trap de 2-0 maakte in het voordeel van Ajax. Vijf minuten na de tweede treffer van de thuisploeg knalde Jesper van den Bosch de 2-1 binnen. In de negentigste minuut was het Lars Bosscha die alsnog de gelijkmaker op het scorebord wist te zetten (2-2).

Hoek – Eemdijk
In de 21ste minuut was er voor de eerste keer gejuich te horen op het sportpark van Hoek. Dit was echter niet voor de thuisspelende ploeg, maar voor Eemdijk. Een voorzet van El Bennay werd binnen getikt door Yannick Bouw (0-1). Hoek wist echter voor de pauze de zaken nog recht te zetten. Gert-Jan van leiden was de maker van de 1-1 en Kyle Doesburg produceerde de 2-1. Eemdijk leek in de slotfase alsnog één punt te pakken tegen Hoek, dit nadat Zeger Beukers de toegekende strafschop wist te benutten (2-2). De thuisploeg dacht daar echter anders over en het wist toch drie punten te bemachtigen, daar mocht het Vandepitte dankbaar voor zijn want hij knalde de bal van afstand binnen (3-2).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD