Volg ons

Eerste Divisie

Hake: ‘Gelukkig in de eindfase’

Hake: ‘Gelukkig in de eindfase’

Cambuur boekte vrijdagavond een zeer belangrijke zege op bezoek bij FC Den Bosch. ,,We hebben er de laatste wedstrijden patent op dat het tot het eind spannend is”, stelde coach Rene Hake tegenover Omrop Fryslan.

,,Vandaag waren we in de eindfase gelukkig, maar al met al was de overwinning wel verdiend”, vervolgde Hake zijn analyse. ,,Na de 0-2 moet het eigenlijk een gelopen wedstrijd zijn. Het enige wat we nalieten was om in balbezit goed te blijven spelen, rustig aan de bal blijven. Daardoor kregen we in de slotfase nog een aantal hectische momenten in onze zestien.”

,,We hebben het grote gedeelten van de wedstrijd goed gedaan. Met deze drie punten gaat de terugreis een stuk sneller, maar het geeft bovenal een goed gevoel en veel vertrouwen naar de volgende wedstrijd.” Maandag speelt Cambuur tegen Jong AZ.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie