Volg ons

Tweede Divisie

Hachelijke zege GVVV op Jong Almere, HHC verslaat Excelsior Maassluis

Hachelijke zege GVVV op Jong Almere, HHC verslaat Excelsior Maassluis

GVVV heeft eindelijk haar eerste zege binnen, maar zorgeloos kwam die niet tot stand. Jong Almere City werd met 4-2 verslagen. HHC boekte haar tweede zege op rij door Excelsior Maassluis met 2-0 te verslaan.

HHC Hardenberg begon stroef aan het seizoen maar lijkt inmiddels op het juiste spoor. Na vorige week de eerste driepunter bij VVSB te hebben behaald, werd op de eigen Boshoek Excelsior Maassluis verslagen. Rob van der Leij zette HHC al vroeg op voorsprong, waar Excelsior even daarvoor de leiding had kunnen pakken. De Tricolores kregen ook na de treffer aardige kansen. Na de pauze leek HHC na een uur het duel te gaan beslissen, maar Shkodran Metaj schoot een strafschop op de paal. Tien minuten voor tijd maakte Van der Leij aan alle spanning een einde door de 2-0 te maken.

GVVV heeft een zeer moeizaam trackrecord tegen beloftenteams, maar leek op Panhuis daarmee overtuigend te breken. Na een gelijkopgaande beginfase, nam GVVV in kort tijdbestek via Martin van Eck en Jeremy de Graaf afstand van de Almeerse beloften. Toen De Graaf vlak voor rust ook nog de 3-0 scoorde, leek alle spanning verdwenen. Jong Almere City hield geloof en kwam via Radinio Balker na een klein uur spelen op 3-1. Het werd pas echt spannend toen Anwar Bensabouh kort daarna ook de 3-2 scoorde. De Almeerders kregen kansen op de gelijkmaker, maar het was in blessuretijd Sherwin Grot die het duel definitief besliste en GVVV aan de eerste zege van het seizoen hielp: 4-2.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie