donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV'er Van Eck: ,,Voetballend kan het misschien nog iets beter''

GVVV’er Van Eck: ,,Voetballend kan het misschien nog iets beter”

GVVV-speler Martin van Eck is tevreden over de seizoensstart van zijn club. Toch vindt hij dat de Veenendaalse ploeg nog iets beter moet voetballen.

,,We hebben er qua resultaat alles uit gehaald”, zegt de 29-jarige middenvelder op de site van de Veenendaalse club. ,,Maar voetballend kan het misschien nog iets beter. Tegen Excelsior Maassluis hebben we niet de beste wedstrijd van het seizoen gespeeld, vooral de eerste helft was vrij matig. In de tweede helft dwingen we meer kansen af.”

In vorm

GVVV staat na drie competitiezeges op rij op de gedeeld tweede plek in de Tweede Divisie, drie punten achter koploper Katwijk. Ook won de ploeg van trainer Niek Oosterlee onlangs het bekerduel tegen FC Dordrecht met 1-0.

Onneembare vesting

Alle thuisduels dit seizoen werden gewonnen door GVVV. En zaterdag komt Achilles ’29 op bezoek. ,,Tegenstanders moeten met knikkende knieën naar Veenendaal afreizen. Laat Achilles ’29 de volgende zijn.”

Geldproblemen

De ploeg uit Groesbeek wordt geplaagd door financiële problemen. De spelers besloten deze week zelfs te staken omdat ze hun salarissen van augustus nog moeten krijgen. ,,De onrust van deze week speelt toch wel mee in de hoofden van de spelers”, vermoedt Van Eck. ,,Ik heb het zelf meegemaakt bij Bennekom en kan dat beamen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD