zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsGVVV'er Simon Brouwer kan eindelijk debuteren in Tweede Divisie

GVVV’er Simon Brouwer kan eindelijk debuteren in Tweede Divisie

Hij was er persoonlijk verantwoordelijk voor dat GVVV zich plaatste voor de Tweede Divisie, nota bene door Rijnsburgse Boys, toen nog gecoacht door Niek Oosterlee, te verslaan. Zware blessures zorgden er echter voor dat Simon Brouwer nog geen minuut in de nieuwe divisie kon spelen. Inmiddels is de gewiekste middenvelder weer fit.

Doemscenario
,,Ik heb nog nooit in de tweede divisie gespeeld, een beetje een laat debuut”, grapte hij dan ook maandagavond bij de eerste training van de Veenendaalers tegen het AD. ,,Of het lot mij nu bespaard blijft? Natuurlijk speelt het soms door mijn hoofd dat je het niet weer wilt meemaken, maar ik heb geen twijfel dat het mis kan gaan. Als je aan een doemscenario denkt hoef je er niet aan te beginnen.”

Stoppen

Brouwer overwoog na zijn zware blessure even om een punt achter zijn loopbaan te zetten, maar besloot toen de emoties wat waren gezakt zich toch terug te knokken. Zijn afwezigheid vanwege de revalidatie zorgde er wel voor dat nu Wilco den Hartog nu de speler bij GVVV is met de meest gespeelde duels voor de club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD