woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29GVVV'er Mulder: 'We gingen niet goed om met 4-4-2 van Achilles'

GVVV’er Mulder: ‘We gingen niet goed om met 4-4-2 van Achilles’

GVVV won afgelopen weekend in de Tweede Divisie met 4-1 van het geplaagde Achilles 29. Toch stond het in de rust nog maar 1-1. Robin Mulder had na de wedstrijd wel een idee waarom het in de eerste helft wat stroef ging.

,,In het eerste half uur gingen wij niet goed om met het 4-4-2 van Achilles. We verloren veel duels en waren in balbezit slordig”, zo opent de middenvelder van GVVV tegenover De Gelderlander. ,,Daardoor kwamen we verdiend op een achterstand. Toen we eenmaal de zaken op orde hadden en de wil om te winnen toonden, waren we in de tweede helft effectiever. Na onze voorsprong hield Achilles achterin open huis. Daarvan hadden nog beter moeten profiteren.”

Doelpunten

Mulder was overigens zelf verantwoordelijk voor twee goals en een assist. De andere twee treffers werden gemaakt door Martin van Eck. GVVV staat nu tweede met vijftien punten uit zeven wedstrijden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD