maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVGVVV'er Den Hartog: 'Wedstrijden tegen Katwijk bieden eigenlijk altijd wel spektakel'

GVVV’er Den Hartog: ‘Wedstrijden tegen Katwijk bieden eigenlijk altijd wel spektakel’

GVVV staat zaterdagmiddag oog in oog met het thuisspelende vv Katwijk . Wilco den Hartog, de middenvelder die momenteel als voorstopper zijn wedstrijden speelt voor de ploeg uit Veenendaal, verwacht een fantastisch ‘gevecht’ met veel duels en fraai voetbal.

Strijden om bovenste plaatsen
,,Wedstrijden tegen Katwijk bieden eigenlijk altijd wel spektakel, met veel duels en hoogstaand voetbal. Katwijk heeft een goede ploeg en strijdt ook dit jaar om de bovenste plaatsen, dus dat zal niet anders zijn”, aldus Den Hartog op de officiële website van GVVV.

Hulsbos
Vanwege een blessure van Bart Hulsbos werd Den Hartog in de tweede helft van het voorgaande seizoen omgeturnd van verdedigende middenvelder naar centrale verdediger. Na de terugkeer van de 33-jarige verdediger vormen beiden dit seizoen het centrale duo in de defensie van GVVV. De vraag is of Den Hartog op deze plaats blijft spelen of dat hij zich weer moet richten op zijn oude vertrouwde plaats. Rodney Hofman is bijna weer inzetbaar dus voor trainer/coach Niek Oosterlee de opdracht om keuzes te gaan maken wat betreft de plaatsen in het centrum van de verdediging.

Rijnsburgse Boys
Tijdens de voorgaande speelronde tegen Rijnsburgse Boys toonde Den Hartog zijn kwaliteiten als voorstopper. ,,We hebben het goed gedaan. Vooraf spraken veel mensen over die gevaarlijke aanvallers van Rijnsburgse Boys, maar ze zijn niet gevaarlijk geweest. De samenwerking met Bart werpt zijn vruchten af.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD