Volg ons

Tweede Divisie

GVVV zwicht: Berry Powel terug in A-selectie

GVVV zwicht: Berry Powel terug in A-selectie

Onder druk wordt alles vloeibaar. Na slechts één punt uit vier duels zijn de beleidsbepalers van GVVV door de knieën gegaan: Berry Powel keert terug in de A-selectie. Dat meldt Jeroen van der Veer van RegiosportVeenendaal.nl.

De 40-jarige spits was te verstaan gegeven dat GVVV ‘het boek had gesloten’, nadat de routinier kort voor de transferdeadline vroeg om te mogen vertrekken. Toen de oud-prof geen nieuwe club vond, wilde hij alsnog het seizoen starten bij de Veenendaalers, maar dat was voor de technische commissie, staf en spelersgroep geen optie meer.

Powel zat daardoor eerst thuis, ging niet in op een voorstel om het contract te ontbinden en mocht vervolgens aansluiten bij het tweede elftal, waar hij direct 4 keer scoorde. Toen GVVV afgelopen zaterdag zeer teleurstellend voor de dag kwam tegen Spakenburg en zowel een deel van de achterban en enkele spelers pleitten voor een terugkeer bij de selectie, nam de druk nog verder toe. Drie dagen later blijkt de druk zo groot, dat het gesloten boek weer is geopend na een gesprek tussen Powel, trainer Jochem Twisker en de technische commissie.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie