dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV zet twee bankzitter uit de selectie

GVVV zet twee bankzitter uit de selectie

Het verblijf van Jamarro Diks en Joey Steenbergen is bij GVVV met een aantal weken ingekort. De twee buitenspelers zouden na een zeer teleurstellend seizoen al vertrekken uit Veenendaal, maar nu zijn ze door de clubleiding al uit de selectie gezet doordat ze betrapt zijn op het spelen van een zaalvoetbalwedstrijd.

Amper een rol kunnen vervullen

De 22-jarige Steenbergen kwam afgelopen zomer op het laatste moment naar GVVV, nadat hij tijdens een proefperiode was getest. Een rol van betekenis heeft hij uiteindelijk nooit kunnen spelen. Met slechts twee invalbeurten en zes minuten speeltijd was zijn inbreng nihil. In de winterstop kwam Diks terug naar Nederland, na een half jaar in Slowakije voor AC Trencin te hebben gespeeld.

Contractueel verboden bij GVVV

Ook de rol van Diks was marginaal. Hij kwam zeven keer als invaller binnen de lijnen en mocht alleen tegen Jong Vitesse vanaf de aftrap beginnen. De twee zouden dan ook in de zomer al op zoek gaan naar een nieuwe club. Ruim een week geleden hebben ze echter een zaalvoetbalwedstrijd gespeeld, wat contractueel bij GVVV verboden is. Beelden hiervan zijn bij de technische staf terecht gekomen en het tweetal is daarop uit de selectie gezet.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD