Volg ons

Tweede Divisie

GVVV zeer moeizaam langs Achilles ’29

GVVV zeer moeizaam langs Achilles ’29

Het piepjonge Achilles ’29 lijkt zich steeds beter aan te passen aan het niveau van de Tweede Divisie. GVVV wist met veel pijn en moeite een 0-1 zege weg te slepen van de Heikant.

In de eerste helft had Achilles ’29 zelfs op voorsprong moeten komen, want het was de bovenliggende partij en kreeg verschillende goede kansen, maar doelman Johan Jansen stond op zijn post en groeide uit tot uitblinker. Jeremy de Graaf en Soufiane Laghmouchi sprongen niet zorgvuldig om met de hun geboden kansen.

Vlak voor de pauze viel alsnog de 0-1 via Robin Mulder, die werd diepgestuurd door Laghmouchi. Na rust leek GVVV op weg naar een ruimere voorsprong, maar scoren deden de Veenendaalers niet. Daardoor bleef het spannend en was het aan opnieuw Jansen te danken dat Christoff Dias de Oliveira vlak voor het eindsignaal niet van afstand voor een puntendeling zorgde.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie