Volg ons

Tweede Divisie

GVVV wint nipt van Scheveningen, pijnlijke nederlaag Barendrecht tegen De Treffers

GVVV wint nipt van Scheveningen, pijnlijke nederlaag Barendrecht tegen De Treffers

De voetbalmachine van GVVV lijkt weer enigszins te draaien. De Veenendaalers boekten een nipte 1-0 zege op Scheveningen. Barendrecht ging hard onderuit tegen De Treffers: 0-3.

GVVV – Scheveningen
Op Panhuis ontspon zich een redelijk gelijkopgaande wedstrijd, met in de eerste helft kansen voor beide teams. Aan GVVV-zijde was Robin Mulder dichtbij een doelpunt, wat ook gold voor Jeremy de Graaf. Bij de Schollekoppen was Mehmet Aldogan dreigend. Na rust was het De Graaf die, net als vorige week, een belangrijke treffer voor de Veenendaalers maakte. De spits bekroonde daarmee een goede onderschepping van Laurens van der Voort die aan de basis van de kans stond. Mede dankzij enkele sterke reddingen van GVVV-doelman Johan Jansen wist de ploeg van Niek Oosterlee de nipte voorsprong over de streep te trekken: 1-0.

Barendrecht – De Treffers
Het wordt een heidens karwei voor trainer Jack van den Berg om Barendrecht voor de Tweede Divisie te behouden. De Rijnmonders leden tegen De Treffers de derde nederlaag op rij, waar de Groesbeekers juist net als vorige week drie belangrijke punten bemachtigden. Barendrecht begon nog wel aardig op de Bongerd, kreeg kansen voor onder meer Khaldi en Á Cohen, maar keek na ruim een half uur spelen wel tegen een achterstand aan toen Niek Versteegen slim de buitenspelval ontweek en de 0-1 scoorde. De ploeg van Anton Janssen was al eerder gevaarlijk geweest, onder meer via een waanzinnig afstandsschot van Ruben Rodriguez vanaf de middellijn, en werd na de pauze verder in het zadel geholpen door Delano A Cohen, die na een uur spelen binnen een paar seconden tweemaal een gele kaart voor commentaar op de arbitrage en kon gaan douchen. Een kwartier voor tijd werd het duel beslist door de tweede treffer van Versteegen. Lowie van Zundert bepaalde in de slotfase de eindstand op 0-3 voor De Treffers.

Meer over Tweede Divisie