dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGVVV wint leuke oefenwedstrijd nipt van DVS’33

GVVV wint leuke oefenwedstrijd nipt van DVS’33

GVVV heeft dinsdagavond de aantrekkelijke oefenwedstrijd tegen DVS’33 met 3-2 gewonnen. In een gelijkwaardig duel met veel beleving tussen twee voetballende ploegen deden beide clubs wedstrijdritme op met als uiteindelijke doel volgend seizoen in de Tweede Divisie te spelen.

Op een winderig Sportpark Panhuis leek GVVV-aanvaller Joshua Patrick tegen zijn oude club de score te openen na geweldig voorbereidend werk van nieuwkomer Byron Burgering. Voor open goal kopte Patrick echter naast. Niet veel later kwam GVVV alsnog op voorsprong toen De Leeuw attent reageerde nadat doelman Daan Huiskamp een schot van Patrick losliet. Uit de eerste corner van de wedstrijd verdubbelde Lars ten Teije een paar minuten later de voorsprong. Vanaf de linkerkant van het veld draaide zijn hoekschop direct in de goal: 2-0. Vlak daarna bracht Coen Vloedgraven de bezoekers uit Ermelo weer terug in de wedstrijd. De middenvelder veroverde de bal op de vijandige helft en krulde de bal in de verre hoek langs doelman Johan Jansen.

In de tweede helft begonnen beide ploegen met de nodige verse krachten en kwam DVS’33 na een kwartier op gelijke hoogte. Invaller Stef Nijland had opvallend veel ruimte in het hart van de Veenendaalse verdediging om een pass van Hayri Pinarci fraai over invaldoelman Jan van Willige heen te tikken. De uiteindelijke winnende treffer werd twintig minuten voor tijd door Fabio Hendriksen gescoord. Op aangeven van Tom Oostinjen maakte de talentvolle invaller alleen voor doelman Melvin van den Beeten geen fout: 3-2. Vijf minuten voor tijd was DVS’33 nog dichtbij de gelijkmaker toen een hard schot van de snelle Benjamin Roemeon op de lat eindigde.

Voor GVVV was het de tweede oefenzege binnen vier dagen, zaterdag werd hoofdklasser AWC met 5-0 verslagen. De hekkensluiter in de Tweede Divisie hervat 12 februari de competitie met een thuiswedstrijd tegen IJsselmeervogels. Voor DVS’33 was het vriendschappelijke duel tegen GVVV de eerste wedstrijd na het bekerduel tegen Vitesse. De ploeg uit Ermelo oefent zaterdag thuis tegen Hercules voordat de competitie op 12 februari in en tegen Hoek hervat wordt.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]