Volg ons
Olivier Pilon Go Ahead Eagles

Tweede Divisie

De Wolf: “Pilon gaat te vroeg naar Spakenburg”

De Wolf: “Pilon gaat te vroeg naar Spakenburg”

GVVV loopt bepaald niet weg voor haar ambities. De Veenendaalers kwalificeerden zich als één van de laatste clubs voor de Tweede Divisie, maar desondanks wil trainer John de Wolf bij de bovenste zeven ploegen eindigen.

Dan zou je meedoen om de titel

“We willen de lat hoog leggen. Eindigen bij de bovenste zeven is een realistische doelstelling, zeker als je naar vorig seizoen kijkt. Als je ons gemiddelde zou pakken van de laatste zeven maanden van het seizoen, dan zou je meedoen om de titel”, stelt trainer John de Wolf tegenover TweedeDivisie.org.

Een aderlating

De Blauwen zagen Olivier Pilon naar Spakenburg vertrekken: “In mijn ogen gaat hij te vroeg al naar Spakenburg, dat heb ik hem vorig jaar ook verteld. De week nadat ik bij GVVV kwam, had hij getekend bij Spakenburg. Destijds stonden we bijna onderaan en Olivier wilde per se Tweede Divisie spelen. Ik heb hem gezegd dat wij dat ook zouden halen en dat is ook gelukt. Natuurlijk is zijn vertrek voor ons een aderlating.”

Veranderde gele kaart-regels

GVVV heeft haar selectie ‘in principe’ rond: “We hebben wellicht de kleinste selectie in de Tweede Divisie, maar denken vooral door de veranderde gele kaart-regels dit seizoen minder last van schorsingen te hebben”, stelt Rob de Boer van de technische commissie. “Er zou eventueel nog één speler bij kunnen komen, maar dat moet dan een buitenkansje zijn. Een jonge speler bijvoorbeeld die graag bij GVVV wil spelen. Maar alleen als hij ook toegevoegde waarde heeft, anders hebben we alle vertrouwen in deze selectie, waar veel spelers op meerdere posities inzetbaar zijn.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie