maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV wil binnen 2 weken nog één versterking binnenhalen

GVVV wil binnen 2 weken nog één versterking binnenhalen

GVVV heeft haar selectie bijna rond. De Veenendaalers zoeken nog één versterking en hopen die binnen twee weken te presenteren.

,,We willen graag nog één speler aan de selectie toevoegen, het liefst eentje die op verschillende posities inzetbaar is”, stelt Rob de Boer namens de technische commissie in het AD. ,,Omdat de overschrijvingstermijn voor amateurs inmiddels gesloten is, moet die speler uit het betaald voetbal of uit het buitenland komen. Maar we gaan zeker niet wachten tot iemand zich meldt. Op 15 juli beginnen wij met de voorbereiding, dan willen we de selectie compleet hebben. We zijn met iemand in gesprek, maar ik kan nog niet inschatten of zijn komst binnen ons budget past.”

De Blauwen haalden tot dusverre al negen versterkingen: keepers Joshua van den Berkt (Blauw Geel’55) en Nick van der Linden (VVA Achterberg), de verdedigers Joeri Potjes (Vitesse) en Corné Davelaar (DFS), de middenvelders Tom Oostinjen (Spakenburg) en Wesley Goeman (VVSB) en drie aanvallers: Philip Ties (Spakenburg), Damiano Schet (Katwijk) en Jesse van Nieuwkerk (Quick Boys).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD