Volg ons

Clubs

GVVV wijzigt alle aanvangstijdstippen, De Treffers en TEC houden vast aan 18.00

GVVV wijzigt alle aanvangstijdstippen, De Treffers en TEC houden vast aan 18.00

Het is GVVV gelukt om al zijn thuiswedstrijden in de Tweede Divisie te verplaatsen naar zaterdagmiddag om 14.30. Dat laat de club weten tegen RTV Utrecht. Aan de blauwe zijde van Panhuis begon men vorig jaar ook met het vastleggen van onderling gewijzigde aanvangstijdstippen, nu is de club daar opnieuw in geslaagd. 

Vanwege het weekendvoetbal in de Tweede Divisie is de vaste aftraptijd tussen twee zaterdagploegen 15.30. Doordat de wedstrijden dan meestal pas om 17.30 tegen het einde lopen, loopt de club kantine-omzet mis. Bestuurslid Loek Budding is daar helder over: ,,Als je om half 3 aftrapt, ben je om half 5 klaar en gaan de mensen nog even de kantine in. Als je om half 4 aftrapt gaat iedereen na de wedstrijd meteen naar huis om te eten.”

GVVV heeft met alle ploegen overleg gehad. Alle clubs zijn akkoord gegaan met het wijzigingsvoorstel van de Veenendalers. Men laat wel weten dat wedstrijden die live worden uitgezonden door FOX Sports wel om 15.30 zullen beginnen. Tevens zal de allerlaatste speelronde op sportpark Panhuis om 15.30 aanvangen.

Hiertegenover staan de besluiten van zondagverenigingen De Treffers en TEC. Beide clubs zullen hun wedstrijden tegen zaterdagploegen om 18.00 blijven aftrappen. Dit heeft te maken met de veldbezetting van de clubs op zaterdagmiddag.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Clubs