zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsGVVV wijzigt alle aanvangstijdstippen, De Treffers en TEC houden vast aan 18.00

GVVV wijzigt alle aanvangstijdstippen, De Treffers en TEC houden vast aan 18.00

Het is GVVV gelukt om al zijn thuiswedstrijden in de Tweede Divisie te verplaatsen naar zaterdagmiddag om 14.30. Dat laat de club weten tegen RTV Utrecht. Aan de blauwe zijde van Panhuis begon men vorig jaar ook met het vastleggen van onderling gewijzigde aanvangstijdstippen, nu is de club daar opnieuw in geslaagd. 

Vanwege het weekendvoetbal in de Tweede Divisie is de vaste aftraptijd tussen twee zaterdagploegen 15.30. Doordat de wedstrijden dan meestal pas om 17.30 tegen het einde lopen, loopt de club kantine-omzet mis. Bestuurslid Loek Budding is daar helder over: ,,Als je om half 3 aftrapt, ben je om half 5 klaar en gaan de mensen nog even de kantine in. Als je om half 4 aftrapt gaat iedereen na de wedstrijd meteen naar huis om te eten.”

GVVV heeft met alle ploegen overleg gehad. Alle clubs zijn akkoord gegaan met het wijzigingsvoorstel van de Veenendalers. Men laat wel weten dat wedstrijden die live worden uitgezonden door FOX Sports wel om 15.30 zullen beginnen. Tevens zal de allerlaatste speelronde op sportpark Panhuis om 15.30 aanvangen.

Hiertegenover staan de besluiten van zondagverenigingen De Treffers en TEC. Beide clubs zullen hun wedstrijden tegen zaterdagploegen om 18.00 blijven aftrappen. Dit heeft te maken met de veldbezetting van de clubs op zaterdagmiddag.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD