Volg ons
Soufiane Laghmouchi GVVV

Tweede Divisie

GVVV weet Laghmouchi langer te binden

GVVV weet Laghmouchi langer te binden

Soufiane Laghmouchi zal ook volgend seizoen uitkomen voor GVVV. De buitenspeler kwam in de winterstop naar Veenendaal, maar door een hamstringblessure kon hij lang niet alle duels spelen. De voormalig profvoetballer heeft zich nu langer verbonden aan de blauwhemden.

Zweden

In het verleden was de inwoner van Barneveld al bijna aangesloten bij GVVV. Hij tekende in de zomer, met wel de clausule dat hij nog terug kon naar het betaalde voetbal. FC Volendam legde hem toen nog vast, waarna de aanvaller ook nog in Zweden zou gaan spelen. Dat avontuur eindigde afgelopen winter, waarop Laghmouchi naar Sportpark Panhuis verkaste.

Hamstringblessure

Bij de ploeg van John de Wolf kwam de 26-jarige acht duels in actie en scoorde daarin één keer en gaf twee assists. Hij liep vervolgens een hamstringblessure op, waardoor de laatste periode van het seizoen aan hem voorbij ging. Laghmouchi heeft nu voor één seizoen bijgetekend, GVVV heeft door zijn aanblijven inmiddels 22 spelers voor het komende seizoen vastgelegd.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie




Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie