dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV weet Laghmouchi langer te binden

GVVV weet Laghmouchi langer te binden

Soufiane Laghmouchi zal ook volgend seizoen uitkomen voor GVVV. De buitenspeler kwam in de winterstop naar Veenendaal, maar door een hamstringblessure kon hij lang niet alle duels spelen. De voormalig profvoetballer heeft zich nu langer verbonden aan de blauwhemden.

Zweden

In het verleden was de inwoner van Barneveld al bijna aangesloten bij GVVV. Hij tekende in de zomer, met wel de clausule dat hij nog terug kon naar het betaalde voetbal. FC Volendam legde hem toen nog vast, waarna de aanvaller ook nog in Zweden zou gaan spelen. Dat avontuur eindigde afgelopen winter, waarop Laghmouchi naar Sportpark Panhuis verkaste.

Hamstringblessure

Bij de ploeg van John de Wolf kwam de 26-jarige acht duels in actie en scoorde daarin één keer en gaf twee assists. Hij liep vervolgens een hamstringblessure op, waardoor de laatste periode van het seizoen aan hem voorbij ging. Laghmouchi heeft nu voor één seizoen bijgetekend, GVVV heeft door zijn aanblijven inmiddels 22 spelers voor het komende seizoen vastgelegd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD