Volg ons

Tweede Divisie

‘GVVV vraagt spelers salaris in te leveren’

‘GVVV vraagt spelers salaris in te leveren’

Het bestuur en de technische commissie van GVVV hebben de spelersgroep gevraagd na te denken om een deel van hun salaris in te leveren. Dat schrijft Regio Sport Veenendaal.nl.

Twee opties
,,Om het hoofd boven water te kunnen houden, neemt de club enkele maatregelen. Een daarvan is mogelijk het terugdringen van het spelersbudget”, schrijft de website. De spelersraad heeft twee opties voorgelegd gekregen. De eerste is een deel van het salaris in te leveren. De andere optie is afzien van bepaalde premies. ,,Beide voorstellen komen deels vanuit de spelersraad, omdat zij vinden dat de voetballers ook iets terug moeten doen voor de vereniging.” Aankomende maandag zal voorafgaand aan de training in het bijzijn van alle selectiespelers worden verder gesproken over de situatie.

Berry Powel
Financieel ongewenst is het feit dat GVVV vlak voor de transferdeadline uitging van het vertrek van Berry Powel en besloot in Lars ten Teije al een vervanger aan te trekken. Toen de 40-jarige spits geen nieuwe club vond, bleef hij toch op de Veenendaalse loonlijst staan, al schrijven diverse media dat de spits een ‘prestatiecontract’ heeft.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie