Volg ons

Tweede Divisie

GVVV voorkomt in extremis stunt VVSB, AFC maakt geen fout bij Barendrecht

GVVV voorkomt in extremis stunt VVSB, AFC maakt geen fout bij Barendrecht

AFC heeft ook de lastige uitwedstrijd bij Barendrecht afgesloten. GVVV greep diep in de slotfase alsnog de winst tegen een dapper VVSB.

GVVV – VVSB
Zou Eric Meijers dan echt wonderen kunnen verrichten in Noordwijkerhout? Het leek er lange tijd op tegen GVVV. Na de zege vorige week leek VVSB tot de slotfase op Panhuis opnieuw op weg naar drie punten. Al na twee minuten opende Sherwin Grot de score: 1-0. Tien minuten later stond de wedstrijd echter op z’n kop na twee snelle goals van Lulinho Martins. Tommy Bekooij had bovendien halverwege de eerste helft de 1-3 kunnen maken, maar hij schoot voorlangs. GVVV werd sterker, kreeg kansen, maar mocht tegelijk doelman Johan Jansen dankbaar zijn dat hij enkele belangrijke reddingen had bij uitbraken van VVSB. Twee minuten voor tijd viel de gelijkmaker alsnog: Rodny Hofman bediende Bart Hulsbos op maat en zo stond het weer gelijk. Het werd zelfs helemaal feest op Panhuis toen Grot twee minuten later de bal veroverde, Jeremy de Graaf bediende en zijn aanvalskompaan raak zag schieten: 3-2. Een verdiende zege, maar de manier waarop was erg zuur voor VVSB.

Barendrecht – AFC
Bij Barendrecht zit momenteel alles tegen lijkt het wel. De ploeg van coach Albert van der Dussen kampt al met de nodige personele problemen en tegen koploper AFC zorgde een rode kaart voor Ilyass Oulad-Ali na een grove overtreding op Yordi Teijsse al snel voor een ongelijke strijd. Het duurde tot vlak voor rust alvorens de Amsterdammers via Yordi Teijsse aan de leiding kwamen. Na rust kon Barendrecht niet echt een vuist maken en leek het zodoende wachten op de genadeklap. Opnieuw Teijsse scoorde een kwartier voor tijd uit een hoekschop de 0-2 en daarmee was het duel wel gespeeld. Een minuut later bepaalde Raily Ignacio de eindstand op 0-3.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie