dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVGVVV versterkt zich per direct aanvallend met Adham El Idrissi

GVVV versterkt zich per direct aanvallend met Adham El Idrissi

Het zat er aan te komen en sinds enkele dagen is het definitief. De 24-jarige Adham El Idrissi komt per direct de aanval van GVVV versterken en daar is men blij mee in Veenendaal. Dat was het goede nieuws op de website van GVVV. Op 8-jarige leeftijd werd de in 1997 Amsterdam geboren Adham naar de jeugdopleiding van Ajax gehaald. Hij maakte indruk en werd gezien als een zeer talentvolle speler. In 2015 tekende hij een-3-jarig contract in de hoofdstad en met Jong Ajax debuteerde hij in augustus 2016 in het betaalde voetbal. Voor korte duur want een seizoen later verliet hij Ajax voor ASV De Dijk, uitkomend in de 2e Divisie. 17 wedstrijden speelde hij daar om vervolgens zijn geluk te gaan beproeven bij Telstar en daarna het Griekse PS Kalamata.

Afgelopen zomer kwam hij clubloos terug uit Griekenland, trainde een aantal weken mee met de hoofdmacht van GVVV en kreeg het plezier in het voetbal weer terug.
Hij had het zelfs zo naar zijn zin dat hij spelen bij GVVV is gaan zien als een opstap om wellicht weer terug te keren in het betaalde voetbal.
Bij GVVV is ook trainer Gery Vink blij met deze speler. “Ik ken hem nog uit mijn AJAX-periode. Adham is een prima speler die zeker van meerwaarde kan zijn bij ons”. 

Herman van Diejen 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD