dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVGVVV verslaat streekgenoot TEC: 'Een fel bevochten zege'

GVVV verslaat streekgenoot TEC: ‘Een fel bevochten zege’

Niek Oosterlee pakte zaterdagmiddag in de streekderby tegen TEC met zijn ploeg de broodnodige drie punten (1-2) De trainer/coach van GVVV deelde na afloop van de wedstrijd complimenten uit aan zijn team voor de inzet die werd getoond tijdens het duel met de ploeg uit Tiel.

Rommelige start
,,Een felbevochten zege. We startten heel rommelig aan de wedstrijd, verloren veel duels en konden moeilijk het balletje laten rollen. Of dat we nog moesten wennen aan het grasveld, of iets anders, ik weet het niet”, aldus de oefenmeester op de officiële website van de club uit Veenendaal.

Rode kaart
Robin Mulder opende op fraaie wijze de score in het voordeel van GVVV. ,,Een prachtige goal. Maar daarvoor hebben we gewoon mazzel dat we niet op achterstand komen.” In de tweede helft kreeg de ploeg van Oosterlee meer controle op het veld, dit ondanks de tweede gele kaart van Soufiane Laghmouchi. ,,Gek genoeg bleven we met tien man makkelijker overeind, onze verdienste. We stonden goed en TEC wist geen ruimte te vinden in onze defensie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD