zondag, september 19, 2021
HomeClubsGVVVGVVV verrast met voormalig AFC-steunpilaar

GVVV verrast met voormalig AFC-steunpilaar

GVVV haalt Jonathan Richard terug naar de Tweede Divisie. De 29-jarige centrale verdediger speelde jarenlang bij AFC, maar was afgelopen seizoen op lager niveau actief bij het ambitieuze HBOK. 

Richard tekent voor één seizoen op Panhuis. ,,Met hem haalt de technische leiding van de club een verdediger met ervaring op het hoogste amateurniveau binnen”, schrijft GVVV op de clubsite. Richard was eerder actief bij OFC en speelde ruim 100 duels voor AFC.

,,Jonathan Richard is een multifunctionele speler die naast centrale verdediger ook als middenvelder in ons team kan functioneren. Wij zochten extra ervaring in ons ploeg en hebben dat in hem zeker gevonden. Hij kent het klappen van de zweep”, toont technisch manager Rob de Boer zich in zijn nopjes met de ervaren mandekker.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD