dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVGVVV verlengt met Jeremy de Graaf

GVVV verlengt met Jeremy de Graaf

Jeremy de Graaf speelt ook komend seizoen voor GVVV. De 27-jarige spits heeft zijn aflopende contract met één seizoen verlengd.

Elf goals
De Graaf is bezig aan zijn eerste seizoen op Panhuis, nadat hij vorig seizoen bij VVOG een transfer verdiende door vrijwel wekelijks uit te blinken. Na een ietwat moeizame start heeft De Graaf inmiddels ook in Veenendaal al regelmatig zijn waarde getoond, onder meer middels elf treffers.

Positief
,,Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij de club”, reageert De Graaf op de clubsite. ,,Ik heb voor de kerstdagen met de technische staf en technische commissie gesproken over de eerste seizoenshelft en van beide kanten kwamen er positieve punten naar voren. Ik ben tevreden over mijn inbreng in het team, dat mij prima heeft ontvangen. Ik hoop dat we nog veel plezier gaan beleven de komende jaren.”

Potentie

GVVV is eveneens content met de prestaties van de spits en heeft het idee dat hij nog beter kan worden: ,,We wilden graag door met Jeremy. Naast het feit dat hij nu goed presteert, zit er naar ons idee nog veel potentie in Jeremy. Dan spreek ik niet alleen namens de technische commissie, maar ook namens de technische staf”, besluit Rob de Boer namens de technische commissie.

Elftal
Met het vastleggen van Jeremy de Graaf telt de selectie van GVVV voor volgend seizoen nu elf spelers. Bart van de Beek, Mart de Jong, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, Roy Terschegget, Martin van Eck, Laurens van der Voort, Danny de Leeuw, Robin Mulder en doelman Johan Jansen spelen ook volgend seizoen in ieder geval bij de Blauwen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD