woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisGVVV-trainer Oosterlee: 'We hielden geen bal vast'

GVVV-trainer Oosterlee: ‘We hielden geen bal vast’

GVVV wist afgelopen weekend door een overwinning op Excelsior Maassluis de gedeelde tweede plek in de Tweede Divisie veilig te stellen. Het was echter hard werken voor de ploeg, zo weet ook trainer Niek Oosterlee.

De ploeg uit Veenendaal moest qua opstelling improviseren vanwege de vele afwezigen. Rodny Hofman, Danny de Leeuw, Caifano Latupeirissa en Jeremy de Graaf waren geblesseerd en Soufiane Laghmouchi geschorst.

Balverlies

Oosterlee was niet erg blij over het middenveld in de eerste helft, zo zegt hij tegenover De Gelderlander. ,,Het middenveld opereerde veel te ver uit elkaar, waardoor de spelers zwommen en we ontzettend veel balverlies leden”, aldus de oefenmeester. ,,Bovendien hielden we voorin geen bal vast. Zo speelden we Excelsior in de kaart. Alleen achterin stond het als een huis.”

Petje af

Oosterlee roemde dan ook zijn verdediging.  ,,Petje af voor de verdediging, zeker toen Excelsior in de slotfase een paar reuzen in het veld bracht, bleven we achterop gewoon overeind. Complimenten.”

Komend weekend speelt GVVV thuis tegen Achilles 29.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD