dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsFC LisseGVVV-trainer Oosterlee: 'We hebben vandaag van onszelf verloren'

GVVV-trainer Oosterlee: ‘We hebben vandaag van onszelf verloren’

Niek Oosterlee baalde zichtbaar direct na de door GVVV verloren uitwedstrijd tegen FC Lisse (2-0). De trainer/coach van de ploeg uit Veenendaal sprak na afloop over een onnodige nederlaag die te vooral te wijten was aan fouten van zijn eigen team.  

Van onszelf verloren
,,Dit was onnodig. We hebben vandaag van onszelf verloren. Deze doen het meest pijn. Ze hebben niet zo veel uitgespeelde kansen gehad en wij waren voetballend beter. Wij verzuimen om op de juiste momenten afstand te nemen van FC Lisse. Van die kansen moeten wij er één maken”, aldus de oefenmeester op de officiële website van de club uit Veenendaal.

Geen onrust
GVVV zag door de nederlaag in Lisse koploper Katwijk verder uitlopen. Laatstgenoemde ploeg heeft nu vijf punten meer dan de concurrent uit Veenendaal. De lijstaanvoerder speelde echter ook nog één duel minder tot dusver. GVVV was echter bezig met een goede serie en er is dan ook geen onrust na het verlies van de drie punten. ,,Nee, er is nog niets aan de hand. Zo’n serie van zeven wedstrijden zonder nederlaag willen wij doortrekken. Maar we hebben toch echt van onszelf verloren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD