woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVGVVV-trainer Oosterlee : 'We hadden de wedstrijd eerder moeten beslissen'

GVVV-trainer Oosterlee : ‘We hadden de wedstrijd eerder moeten beslissen’

Niek Oosterlee was vanzelfsprekend zeer tevreden met de overwinning die zijn ploeg GVVV wist te boeken op zijn voormalige werkgever Rijnsburgse Boys (2-1). De oefenmeester was echter wel van mening dat de mannen uit Veenendaal het zichzelf wel heel moeilijk hadden gemaakt op het eigen sportpark.

Meer rendement
,,Natuurlijk ben ik hartstikke blij met deze zege, maar we hadden de wedstrijd eerder moeten beslissen. In de rust zei ik nog tegen de jongens: we hebben 135 minuten gespeeld en ondanks de vele kansen nul doelpunten gemaakt. We hebben het onszelf ontzettend moeilijk gemaakt en moeten veel meer rendement uit de kansen halen”, aldus Oosterlee op de officiële website van GVVV.

Rijnsburgse Boys
De oefenmeester was tussen 2009 en 2016 werkzaam bij Rijnsburgse Boys. De overwinning betekende voor hem echter niet meer of minder dan de drie punten die zijn werkgever aan het totaal toe kon voegen. ,,Het is de eerste thuiswedstrijd en of we nu tegen Koninklijke HFC, AFC of Rijnsburgse Boys spelen, dat maakt niet uit. Het is fijn dat we deze winnen. Van recht is geen sprake in het voetbal, maar we hadden gezien de verhoudingen vorige week ook moeten winnen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD