zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVGVVV-trainer Oosterlee: 'Tevreden met deze remise tegen een topclub'

GVVV-trainer Oosterlee: ‘Tevreden met deze remise tegen een topclub’

GVVV wist in de slotfase van de wedstrijd tegen Kozakken Boys alsnog één punt binnen te slepen (2-2). Niek Oosterlee, trainer van de club uit Veenendaal, was vanzelfsprekend zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat en sprak over een terechte puntendeling.

Ontsnapping
Soufiane Laghmouchi was verantwoordelijk voor de 2-2 met een fraaie volley. Hierdoor kon GVVV terug naar Veenendaal met één punt en ontsnapte het ternauwernood aan een nederlaag.  ,,Maar wel een terechte ontsnapping. Op basis van de wedstrijd denk ik dat een gelijkspel een terechte uitslag is. We zijn op ons best als we ons geliefde combinatievoetbal kunnen spelen, maar we hanteerden in de eerste helft teveel de lange bal. We kwamen niet echt aan voetballen toe”, aldus Oosterlee op de officiële website van GVVV.

Beter spel
De ploeg uit Veenendaal kwam goed uit de kleedkamer.  ,,In de tweede helft ging dat beter. Dan komen we op 1-1. Een mooie goal, waarbij Roy een goede pass verzendt en Jeremy ook goed afrondt. Dan is het zuur dat je in de aanval daarop zo’n tegengoal krijgt. Een voorzet viel gewoon binnen bij de tweede paal. We namen daarna meer risico en kregen daardoor wat meer mogelijkheden.”

Remise tegen topclub
GVVV was in de tweede helft beduidend feller in de duels. In dit gedeelte van de wedstrijd ontstonden er op het veld ook wat incidenten. ,,Die opstootjes vind ik nooit goed te praten. Je moet daar als ploeg bij wegblijven. Frustratie? Dat weet ik niet. We speelden tegen een ploeg die ons het bloed onder de nagels vandaan haalden met balletjes wegschoppen en expres langer op de grond blijven liggen. Je moet je niet verleiden tot dat soort taferelen. Uiteindelijk ben ik tevreden met deze remise tegen een topclub.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD