maandag, maart 8, 2021
Home Competities Tweede Divisie GVVV-trainer Oosterlee na zege op Scheveningen: 'Het was moeilijk voetballen'

GVVV-trainer Oosterlee na zege op Scheveningen: ‘Het was moeilijk voetballen’

Niek Oosterlee stond na de nipte zege op Scheveningen zichtbaar tevreden voor de camera. De trainer van GVVV sprak over een terechte zege, maar deelde tevens een compliment uit aan de tegenstander die zich naar zijn mening dit seizoen zal handhaven in de Tweede Divisie

- Advertentie -

Wind en slecht veld
De ploeg uit Veenendaal won met minimaal verschil (0-1) waardoor het met de drie punten het veld kon verlaten. Volgens Oosterlee een verdiende overwinning. ,,Op basis van de gehele wedstrijd wel denk ik. Het was niet best, het was moeilijk om te voetballen, veel wind en een slecht veld. Dat speelde wel een rol in de wedstrijd vond ik. De ploeg die een beetje tegen de wind inspeelde, Scheveningen in de eerste helft en wij in de tweede helft, dan kon je wat meer voetballen”, aldus Oosterlee tegenover de camera van Omroep West. 

Degradatie voorkomen
Scheveningen is momenteel in een hevige strijd verwikkeld met als inzet handhaving in de Tweede Divisie. Oosterlee heeft er vertrouwen in dat komend seizoen de wedstrijden tussen GVVV en Scheveningen in competitieverband weer op het programma zullen staan. ,,Ik denk dat Scheveningen het dit seizoen gaat redden want ze hebben gewoon een goede ploeg, ze hebben een hoop ervaren jongens. Die laten de kaas niet van het brood eten als het straks echt moet”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES