Volg ons

Achilles '29

GVVV-trainer Oosterlee na zege op Achilles’29: ‘Niet onze beste wedstrijd’

GVVV-trainer Oosterlee na zege op Achilles’29: ‘Niet onze beste wedstrijd’

Niek Oosterlee boekte met GVVV zaterdag een zeer moeizame zege op Achilles’29 (0-1). De oefenmeester van de ploeg uit Veenendaal was vanzelfsprekend tevreden met de drie punten, maar gaf ruiterlijk toe dat het veel moeite had gekost om tot dit resultaat te komen in Groesbeek. 

Gemiste kansen
Dit was niet onze beste wedstrijd, we waren niet scherp. In de eerste helft stonden de achterste en voorste linie veel te ver uit elkaar en daardoor lag er veel ruimte op het veld. We leden veel balverlies en hielpen Achilles daarmee in het zadel. Nou, dit was wel zo’n wedstrijd waarin je de deksel op de neus kan krijgen. We maakten onze kansen niet af en hielden Achilles daarmee in leven”, aldus Oosterlee op de officiële website van GVVV.

Respect
Na de wedstrijd deelde de hoofdtrainer van GVVV een compliment uit aan de spelers van hekkensluiter Achilles’29. ,,Ik heb heel veel respect voor de wijze waarop Achilles speelde tegen ons. Deze ploeg heeft veel tegenslagen gekend, maar daar zag je niets van terug. Ze bleven maar gaan.”

Man van de wedstrijd
Johan Jansen was de uitblinker aan de zijde van de winnende formatie. In de slotfase wist de doelman zijn ploeg nog te behoeden voor puntenverlies, dit nadat hij een afstandsschot van Christoff Dias de Oliveira over de lat tikte. ,,Johan was onze man van de wedstrijd, dat gegeven is misschien alles zeggend voor ons optreden vandaag. Hij keepte een uitstekende wedstrijd. Uiteindelijk hebben we drie punten. Laten we deze wedstrijd maar snel vergeten.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Achilles '29