dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29GVVV-trainer Oosterlee: 'Had ook 8-4 kunnen zijn'

GVVV-trainer Oosterlee: ‘Had ook 8-4 kunnen zijn’

GVVV won dit weekend thuis met 4-1 van Achilles 29. De ploeg kwam echter wel op een 1-0 achterstand door een treffer van Boy van de Beek. GVVV-trainer Niek Oosterlee erkent dat het in de eerste helft niet al te soepel ging.

,,We begonnen slecht aan de wedstrijd. Achilles ’29 hanteerde een 4-4-2 systeem, maar we gingen toch vooral uit van ons eigen spel met drie middenvelders. Dat liep niet helemaal goed. Niek Versteegen is het wapen van Achilles ’29 en hij kwam er een paar keer goed uit, ondanks we de spelers met beelden daarop geattendeerd hadden”, zo zegt de coach op de website van GVVV.
Meer kwaliteit
GVVV ging uiteindelijk met 1-1 rusten en toen heeft de oefenmeester wat gezegd tegen zijn spelers. ,,In de rust heb ik tegen de jongens gezegd dat ze zichzelf tekort zouden doen als ze niet zouden winnen, hier op Panhuis. We hebben veel meer kwaliteiten dan Achilles ’29. We moesten alleen meer duels uitvechten.”
8-4
Uiteindelijk won GVVV de wedstrijd in de Tweede Divisie met 4-1 door twee treffers van Robin Mulder en Martin van Eck. ,,Het was een terechte overwinning, al had het ook 8-4 kunnen zijn”, zo analyseert Oosterlee.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD