Volg ons

BVV Barendrecht

GVVV-trainer Oosterlee baalt: ‘Deze nederlaag was volstrekt onnodig’

GVVV-trainer Oosterlee baalt: ‘Deze nederlaag was volstrekt onnodig’

GVVV moest zaterdagmiddag na iets meer dan negentig minuten spelen het speelveld in Barendrecht verlaten met een nederlaag (4-2). Niek Oosterlee, trainer van de formatie uit Veenendaal, baalde na afloop van het duel omdat er naar zijn mening veel meer in had gezeten voor zijn ploeg. 

Onnodig
,,Deze nederlaag was volstrekt onnodig. Dat werkt beide kanten op, als ik kijk wat we voorin en achterin gepresteerd hebben. We begonnen goed aan de wedstrijd en maakten een goede goal. Na een kwartier hadden we misschien wel met 0-2 voor moeten staan, maar daarna geven de wedstrijd wat uit handen”, aldus Oosterlee op de officiële website van GVVV.

Terugspeelbal
GVVV kwam op voorsprong, maar zag Barendrecht langszij komen na een veel te korte terugspeelbal van Mourad Marbouh op doelman Johan Jansen. ,,Bij de terugspeelbal is het altijd de vraag of de bal te zacht wordt teruggespeeld of Johan eerder moet komen. Tot die tijd had Barendrecht geen kans gehad. We stonden goed.”

Derde plaats
Na de nederlaag tegen Barendrecht lijkt GVVV zich volledig te moeten richten op het vasthouden van de derde plaats in de eindrangschikking. ,,Ja, we zullen nog hard moeten knokken voor de derde plaats, want Barendrecht volgt op een punt. Maar als we ooit van Barendrecht hadden kunnen winnen, dan was het vandaag. Ze gaven wel veel ruimte weg, maar daar hadden we als ploeg van moeten profiteren.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over BVV Barendrecht