woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisGVVV-trainer: 'Excelsior Maassluis bracht spelers die niet misstaan bij de Chicago Bulls'

GVVV-trainer: ‘Excelsior Maassluis bracht spelers die niet misstaan bij de Chicago Bulls’

Niek Oosterlee was zichtbaar tevreden direct na de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis. De trainer-coach van GVVV was zeer te spreken over de teamprestatie en over zijn verdedigers in het bijzonder.

Chicago Bulls
Vooral in de eindfase was de spanning groot aan de zijde van de ploeg uit Veenendaal. Excelsior Maassluis deed er alles aan om alsnog één punt mee te nemen. „Excelsior Maassluis bracht nog spelers die niet misstonden bij de Chicago Bulls. Maar onze verdedigers verdienen een compliment. We hebben ontzettend veel arbeid geleverd en helemaal niets weggegeven. Petje af voor de ploeg”, aldus Oosterlee op de officiële website van GVVV.

Slordig in eindfase
Tijdens de eerste vijfenveertig minuten wist de ploeg uit Veenendaal weinig te creëren.  „In de eerste helft stonden de middenvelders te ver uit elkaar en daar maakte Excelsior Maassluis goed gebruik van We waren wat slordig in de eindfase en verzuimden de 2-0 te maken. De laatste twaalf minuten zette Excelsior Maassluis aan en we moesten ervoor waken dat we niet in het mes zouden lopen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD