Volg ons
Patrick Heesakkers Martin van Eck

Tweede Divisie

GVVV-spits maakt transfer naar De Treffers

GVVV-spits maakt transfer naar De Treffers

Patrick Heesakkers wordt volgend seizoen speler van De Treffers. De 25-jarige aanvaller heeft een akkoord bereikt met de club uit Groesbeek en zal GVVV gaan verlaten. Daarmee vertrekken beide spitsen van de blauwhemden, want Frank Tervoert maakte eerder zijn overstap naar Katwijk al bekend.

Opvolger Meeuwsen

Bij De Treffers zal Heesakkers de opvolger worden van Wesley Meeuwsen, die op zijn beurt terug keert naar OJC Rosmalen. De transfer wordt mede ingegeven door een verhuizing. Sinds kort woont Heesakkers in Groesbeek en de reisafstand naar Veenendaal werd daardoor al een belemmering. De Treffers heeft hem daarop weten aan te trekken.

Vooral rol als pinchhitter

Vorig seizoen kwam Heesakkkers over van JSV Nieuwegein naar GVVV, maar moest door een enkelblessure lange tijd toekijken. De tweede helft van het seizoen werd hij een vaste invaller en scoorde nog vijf keer. Hij wilde daarop af van de rol als pinchhitter, maar begon ook dit seizoen op de bank. De laatste maanden kreeg de spits de voorkeur van trainer John de Wolf. Scoren deed hij vier keer in twintig wedstrijden waarvan zeven keer in de basis. De laatste weken moet Heesakkers echter wel weer vanaf de bank beginnen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie