dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV-spits maakt overstap naar Katwijk

GVVV-spits maakt overstap naar Katwijk

Frank Tervoert maakt een opvallende overstap. De spits van GVVV zal na de zomer namelijk aan de slag gaan bij Katwijk. Hij is pas aan zijn eerste seizoen bezig in Veenendaal, maar door een verhuizing kiest hij ervoor om nu in de Bollenstreek te gaan voetballen.

Doelpuntenmachine bij Sparta Nijkerk

De afgelopen seizoenen wist de 26-jarige spits het doel heel makkelijk te vinden. Bij Sparta Nijkerk was hij wekelijks een gevaar en in de Topklasse kwam hij twee jaar geleden tot achttien doelpunten. Hij bleef nog een jaar op De Ebbenhorst, om dit jaar aan de slag te gaan bij GVVV. In de eerste weken van het seizoen was dat succesvol met vier doelpunten, maar trainer John de Wolf heeft hem inmiddels gepasseerd.

Verre reizen

De laatste weken krijgt Patrick Heesakkers de voorkeur en moet Tervoert dienen als pinchhitter. De voormalig speler van Vitesse, Hoevelaken en Roda’46 is onlangs verhuisd van Amersfoort naar Amsterdam. Hij werkt namelijk voor Sanoma in Hoofddorp en het verre reizen is hem tegen gaan staan. Daarop is hij nu met Katwijk tot een overeenkomst gekomen. Voor de oranjehemden is het al de tweede aanwinst, vorige week werd bekend dat Kilian Berkhout overkomt van Excelsior Maassluis.

Lees ook: Tweede Divisie Transferoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD