Volg ons
Frank Tervoert GVVV

Tweede Divisie

GVVV-spits maakt overstap naar Katwijk

GVVV-spits maakt overstap naar Katwijk

Frank Tervoert maakt een opvallende overstap. De spits van GVVV zal na de zomer namelijk aan de slag gaan bij Katwijk. Hij is pas aan zijn eerste seizoen bezig in Veenendaal, maar door een verhuizing kiest hij ervoor om nu in de Bollenstreek te gaan voetballen.

Doelpuntenmachine bij Sparta Nijkerk

De afgelopen seizoenen wist de 26-jarige spits het doel heel makkelijk te vinden. Bij Sparta Nijkerk was hij wekelijks een gevaar en in de Topklasse kwam hij twee jaar geleden tot achttien doelpunten. Hij bleef nog een jaar op De Ebbenhorst, om dit jaar aan de slag te gaan bij GVVV. In de eerste weken van het seizoen was dat succesvol met vier doelpunten, maar trainer John de Wolf heeft hem inmiddels gepasseerd.

Verre reizen

De laatste weken krijgt Patrick Heesakkers de voorkeur en moet Tervoert dienen als pinchhitter. De voormalig speler van Vitesse, Hoevelaken en Roda’46 is onlangs verhuisd van Amersfoort naar Amsterdam. Hij werkt namelijk voor Sanoma in Hoofddorp en het verre reizen is hem tegen gaan staan. Daarop is hij nu met Katwijk tot een overeenkomst gekomen. Voor de oranjehemden is het al de tweede aanwinst, vorige week werd bekend dat Kilian Berkhout overkomt van Excelsior Maassluis.

Lees ook: Tweede Divisie Transferoverzicht

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie