dinsdag, 27 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV speelt op het nippertje gelijk tegen Spakenburg

GVVV speelt op het nippertje gelijk tegen Spakenburg

GVVV heeft in de extra tijd van de wedstrijd tegen Spakenburg ervoor gezorgd dat het één punt overhield aan het duel. De gastheer was lange tijd de bovenliggende partij, zag Spakenburg toch met 0-2 voorkomen en kwam pas in de slotfase langszij. Het duel eindigde in 2-2.

Krul redt Spakenburg

In de eerste helft op Panhuis was het vooral GVVV dat een vuist probeerde te maken. De ploeg zorgde voor een aantal zeer grote kansen, maar het was André Krul die Spakenburg op de been hield. Zo kon Caifano Latupeirissa in de 22ste minuut hard uithalen, maar zag hij zijn schot door een briljante redding van Krul niet resulteren in een goal. Nog geen drie minuten later creëerde de gastheer weer een grote kans, maar kon Latupeirissa net niet profiteren van een voorzet van Martin van Eck.

Tegen alle verhoudingen in

Ook na rust was het GVVV dat de bovenliggende partij was en was het wachten op de treffer van de ploeg uit Veenendaal. Tegen alle verhoudingen in was het echter Spakenburg dat de score na zestig minuten spelen opende. Michael Lanting werkte vanuit een vrije trap de bal met zijn hoofd binnen. Nog geen twee minuten later mocht Johan Jansen alweer vissen. Mike Ahrens profiteerde van een grote blunder van Taoufik Adnane en verzorgde zo de 0-2. Ruim tien minuten voor tijd kopte Patrick Heesakkers de aansluitingstreffer binnen. GVVV kreeg vervolgens via een penalty de kans om ook de gelijkmaker binnen te schieten, maar Roy Terschegget mikte de bal loeihard op de lat. In de extra tijd viel de goal alsnog. Een voorzet van Laghmouchi werd door Van Eck binnengetikt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD