Volg ons

Tweede Divisie

GVVV speelt chagrijn van zich af bij De Treffers

GVVV speelt chagrijn van zich af bij De Treffers

Op GVVV is dit seizoen geen peil te trekken. De Veenendaalers reisden met de nodige personele problemen naar De Treffers maar wonnen na een effectieve eerste helft.

Daarin raakte de ploeg van Niek Oosterlee al vroeg de lat, maar na een kwartier was het echt raak via een afstandsschot van Roy Terschegget. Robin Segers (foto) bekroonde zijn eerste basisplaats na een klein half uur met de 0-2 en na een ketser van doelman Niels Kornelis werd het vijf minuten later 0-3, waarbij Jeremy de Graaf de treffer op zijn naam kreeg. Het had zelfs nog erger kunnen worden, maar vlak voor rust trof GVVV wederom de lat.

Na de pauze veranderde er weinig meer: GVVV hoefde niet meer en De Treffers leek niet meer in een wederopstandig te geloven. De Veenendaalers boekten niet alleen een belangrijke zege voor het vertrouwen, nota bene in de veelbesproken novembermaand, maar hielden bovendien voor het eerst dit seizoen ‘de nul’.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie