vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagGVVV schakelt snel en haalt met De Graaf nieuwe spits

GVVV schakelt snel en haalt met De Graaf nieuwe spits

Jeremy de Graaf moet komend seizoen voor de doelpunten gaan zorgen bij GVVV. Daarmee haalt de Veenendaalse club opnieuw een spits uit een lagere afdeling. Dit seizoen moest Frank Tervoert de stap maken vanuit de Hoofdklasse, maar heeft trainer John de Wolf niet weten te overtuigen. Tervoert maakte zijn vertrek naar Katwijk al bekend.

Al dertien goals in Derde Divisie

Daarop werd bijna direct bekend dat GVVV rond is met De Graaf als zijn vervanger. De 26-jarige aanvaller is qua cijfers aardig te vergelijken met Tervoert. Die scoorde bij Sparta Nijkerk drie jaar op rij er flink op los in de Hoofdklasse en één seizoen in de Topklasse (18 goals). De Graaf wist vorig seizoen 27 keer te scoren in de Hoofdklasse en had daarmee een groot aandeel bij de stap naar de Derde Divisie. De groenhemden uit Harderwijk zagen hem dit seizoen ook alweer dertien keer scoren.

Elfde speler voor GVVV

In het verleden speelde De Graaf al voor VVOG, om in 2013 over te stappen naar SC Cambuur. In het betaalde voetbal lukte het niet en ook bij Spakenburg wilde het niet vlotten. Terug bij VVOG scoorde de spits er dus flink op los. Bij GVVV is hij nu de elfde speler die vast ligt na Caifano Latupeirissa, Laurens van der Voort, Martin van Eck, Danny de Leeuw, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, Johan Jansen, Roy Terschegget, Robin Mulder en Bart Hulsbos.

VVOG een speciaal plekje

Op de clubsite van VVOG heeft De Graaf uitgelegd dat het een moeilijke keuze was. “VVOG heeft toch een speciaal plekje in mijn hart en we hebben grote stappen gezet de afgelopen jaren, daar ben ik ook heel trots op. Het is ook een geweldig elftal om in te mogen spelen, maar ik besefte me ook dat ik deze kans niet zomaar kon laten lopen. Door mijn vertrek tijdig bekend te maken wil ik VVOG ook de kans geven om een geschikte vervanger te halen en ik ben ervan overtuigd dat dat ook gaat lukken.”

Lees ook: Tweede Divisie Transferoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD