dinsdag, maart 2, 2021
Home Competities Tweede Divisie GVVV pikt Philip Ties op bij Spakenburg

GVVV pikt Philip Ties op bij Spakenburg

Philip Ties voetbalt volgend seizoen voor GVVV. De 32-jarige aanvallende middenvelder komt over van Spakenburg, waar hij geen contractverlenging aangeboden kreeg. Op Panhuis tekent hij voor één jaar.

- Advertentie -

Geen contractverlenging
Ties, eerder spelend in de jeugdopleiding van FC Emmen en later voor ACV Assen, Staphorst, Genemuiden en HHC Hardenberg, stond in de belangstelling van meer clubs. Vanuit Spakenburg-achterban klonk de afgelopen periode onbegrip en teleurstelling over de beslissing van de clubleiding om niet door te gaan met Ties, dit seizoen één van de meest stabiele factoren in het elftal van coach John de Wolf.

Positieve gesprekken
,,De gevoerde gesprekken met Rob de Boer en trainer Niek Oosterlee waren erg goed en ook de verhalen van meerdere spelers van de club, die ik goed ken, waren erg positief”, reageert de allrounder op de clubsite van de Veenendaalers. Ook Rob de Boer van de technische commissie is verheugd met de komst van Ties: ,,We verliezen na dit seizoen best wat spelers met ervaring en daarom is het fijn dat we met Ties een ervaren speler terug hebben gehaald. Philip Ties is een multifunctionele middenvelder die het elftal absoluut versterkt.”

Oostinjen en Terschegget
GVVV en Spakenburg wisselen komende zomer nadrukkelijk van spelers. Naast Ties verkast ook Tom Oostinjen naar Panhuis, terwijl Roy Terschegget juist Veenendaal voor Spakenburg verruilt.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES