zaterdag, 18 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVGVVV pakt in extremis punt bij Kozakken Boys na bloedstollend duel

GVVV pakt in extremis punt bij Kozakken Boys na bloedstollend duel

Een duel dat vanaf de eerste tot de laatste minuut bol stond van de spanning kreeg een slot dat het verdiende. Hoewel men in Werkendam wellicht al stilletjes rekende op de volle winst van de Kozakken, bezorgde Soufiane Laghmouchi met een uithaal GVVV in blessuretijd alsnog een punt: 2-2.


Gashendel open

Op de Zwaaier werd de gashendel vanaf de eerste minuut stevig opengedraaid door met name Kozakken Boys. Zowel Kozakken Boys en GVVV wisten na een slechte seizoensstart inmiddels de goede vorm gevonden en wilden het goede gemoed niet verkwisten met een teleurstellend resultaat. Het leverde een aantrekkelijk schouwspel op, zowel voor de toeschouwers langs de lijn als live via FOX Sports.

El Azzouti
Aanvankelijk waren de grootste kansen voor de formatie van coach Danny Buijs. El Azzouti was in de beginfase gevaarlijk, evenals een kopbal van Quentin Jakoba. Aan de andere zijde had Robin Mulder de 0-1 op zijn schoen, maar hij wist van dichtbij doelman Arends niet te verschalken.

Dominant
Halverwege de eerste helft kwam Kozakken Boys verdiend aan de leiding via El Azzouti, die Wilco den Hartog aftroefde en raak schoot in de verre hoek. De thuisploeg was voor de pauze de dominante ploeg, waar GVVV zich beperkte tot enkele kansen bij uitbraken, met name via Mulder.

Gelijke bordjes
Na de pauze kwam GVVV vrij onverwacht op gelijke hoogte, nadat Jeremy de Graaf werd diepgestuurd door Roy Terschegget en beheerst doelman Arends verschalkte: 1-1. Lang konden de Veenendaalers echter niet genieten van de gelijke bordjes, want een indraaiende voorzet van Sanny Monteiro verraste doelman Johan Jansen bij de tweede paal, al zat ook Bart Hulsbos nog aan de voorzet: 2-1.

Kansenverhouding
In het laatste kwartier voerde de equipe van Niek Oosterlee de druk op, waarbij De Graaf een prachtkans kreeg op zijn tweede. Kozakken Boys leek aanvankelijk echter stand te houden, tot Laghmouchi in blessuretijd uithaalde en de Blauwen uit Veenendaal alsnog een punt schonk. Daarmee kreeg de ploeg optisch gezien wat veel van het goede, maar qua kansenverhouding ontliepen beide ploegen elkaar niet zoveel.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD