Volg ons
Ruben de Jager FC Twente GVVV

Tweede Divisie

GVVV nu ook bij Twente onderuit; punt voor Maassluis

GVVV nu ook bij Twente onderuit; punt voor Maassluis

GVVV is in 2017 nog altijd aan het zoeken naar de eerste zege. De ploeg van John de Wolf won op 3 december voor het laatst en ging de afgelopen weken al hard onderuit tegen Barendrecht en Excelsior Maassluis. Nu was zelfs hekkensluiter Jong FC Twente met 3-1 te sterk. Uit de laatste zeven duels werden dan ook nog maar vier punten gepakt. Excelsior Maassluis speelde gelijk tegen Jong Sparta.

Excelsior MaassluisJong Sparta 1-1

Na een kwartier spelen zorgde Dean van Ooijen, die de laatste weken op stoom is, voor 1-0. Hij wist de bal bijna vanaf de achterlijn in de lange hoek te werken. Sparta had daarna veelvuldig de bal zonder echt gevaarlijk te worden. Dat bleef het beeld van de tweede helft, alleen toen wist Sparta wel te scoren. Na ruim een uur werd het 1-1 via Deroy Duarte.

Jong FC Twente – GVVV 3-1

De eerste kans voor Jong FC Twente zorgde gelijk voor de eerste treffer. Ruben de Jager wist met een kopbal voor de 1-0 te tekenen. GVVV was daarna veel gevaarlijker en kreeg legio kansen. De grootste daarvan was voor Martin van Eck. Uit een lobje van Robin Mulder kon hij binnen koppen, maar Nick Hengelman kon keren. Na een half uur kwam ook de 2-0 op het bord. Rodny Hofman werd eruit gelopen door Dylan George en de spits schoot de bal tussen de benen door van Johan Jansen. In de tweede helft ging GVVV alles of niets spelen en werden de spitsen van de bank naar het veld gestuurd. Kansen kwamen er wel sporadisch, maar een gat slaan in de Tukkerse defensie bleef uit. Het werd zelfs nog erger, omdat Jong FC Twente een kwartier voor tijd een penalty kreeg wegens hands van Adanane. De Jager maakte zijn tweede van de middag. In blessuretijd redde invaller Frank Tervoert de eer met een omhaal.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie