zondag, 3 maart 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagGVVV neemt verdediger over van Hercules

GVVV neemt verdediger over van Hercules

GVVV heeft Guido Janssen aangetrokken voor het komende seizoen. De centrale verdediger kende een goede jaargang bij Hercules en maakt nu de overstap van de Derde Divisie Zondag naar de Tweede Divisie. Voor Hercules is het de derde steunpilaar die vertrekt naar de Tweede Divisie.

Opmars bij Hercules

Eerder maakten Loed Keizer en Nathan Bijl al bekend te zullen verkassen naar FC Lienden. De twintigjarige Janssen kiest dus voor GVVV. Hij speelde in de jeugd voor Ajax en FC Utrecht, om afgelopen zomer de overstap te maken naar Hercules. Na een aanloopperiode kwam hij in het elftal van Eric Speelziek en was in de tweede helft van de campagne van grote waarde. Uiteindelijk greep Hercules net naast promotie door in de halve finale van de play-offs te verliezen van Spakenburg.

Niet lang hoeven twijfelen

Op de clubsite van GVVV kijkt Janssen al vooruit. “Ik heb niet lang hoeven twijfelen en ben blij met deze stap. Sportief zie ik het als een heel mooie uitdaging om straks in de Tweede Divisie te gaan spelen. Ik wil bij GVVV in eerste instantie een basisplaats veroveren. En als dat gelukt is, wil ik direct belangrijk kunnen zijn voor de club.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD