zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV mikt volgend seizoen weer op linkerrijtje in Tweede Divisie

GVVV mikt volgend seizoen weer op linkerrijtje in Tweede Divisie

GVVV wil volgend seizoen weer meedoen in het linkerrijtje van de Tweede Divisie. Die doelstelling ventileert Rob de Boer van de Veenendaalse technische commissie in gesprek met RegioSportVeenendaal.nl.

Geluk
Gevraagd naar de selectiesamenstelling, stelt De Boer: ,,Vorig jaar trokken we geloof ik acht spelers aan en van hen vertrekken er weer drie. Soms moet je ook geluk hebben. Het is echt niet zo dat wij lukraak iedereen kunnen aantrekken. Soms praat ik met spelers en dan hoor ik bedragen. Nou, dan reken ik snel de koffie af, geven we elkaar de hand en gaan we beiden verder. Maar goed, het komt wel goed hoor. Natuurlijk hoor ik ook de meningen van anderen, maar ik kan daar zo weinig mee. Ik kan je verzeker: er staat volgend jaar gewoon weer een selectie die meedoet om het linkerrijtje in de tweede divisie.”

100 jaar oud
De Boer reageert ook op verwijten dat hij zijn geld te veel zet op relatief ‘oude’ spelers, zoals Berry Powel, Philip Ties en nieuwkomer Joshua Patrick: ,,Leeftijd vind ik maar een getal. Noem mij maar een spits die voor ons haalbaar is en net zo gevaarlijk en doelgericht is als Patrick? Juist, die zijn er niet. En laat ik eerlijk zijn: natuurlijk begreep ik de twijfels rondom Berry toentertijd, maar het pakt perfect uit. Soms moet je daar een beetje geluk mee hebben. Als Powel blijft en Ties gaat achter hem en Patrick lopen, heb je een voorhoede die bij elkaar opgeteld boven de honderd jaar is. Nou en? Zo lang ze maar presteren en daarnaast… vind maar een gevaarlijker trio.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD