woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV de markt op: "Topfitte middenvelder nodig"

GVVV de markt op: “Topfitte middenvelder nodig”

GVVV is op zoek naar directe versterking voor de selectie. Trainer John de Wolf laat weten dat er gezocht wordt naar een topfitte middenvelder. Dit door de blessuregevallen in de voorbereiding, waardoor de keuzemogelijkheden in Veenendaal opeens erg beperkt zijn.

Veel veranderd in paar weken tijd

Bij de eerste training was de stemming nog opperbest op Panhuis en dacht Rob de Boer van de technische commissie totaal nog niet aan extra spelers. Hij vertelde toen aan TweedeDivisie.org dat er nog wel ruimte was voor één extra speler. “Maar dat moet dan een buitenkansje zijn. Een jonge speler bijvoorbeeld die graag bij GVVV wil spelen. Maar alleen als hij ook toegevoegde waarde heeft.”

Huren of iemand aantrekken

Nood breekt wet, want de situatie is nu dus anders. Simon Brouwer is door een blessure in ieder geval lang uitgeschakeld. Minimaal zes weken, maar hij vreest zelf langer afwezig te zijn. Ook Martin van Eck, Wilco den Hartog en Roy Terschegget zijn op dit moment niet fit. De Wolf vertelt dan ook aan de Veenendaalse Krant dat er gezocht wordt. “Wij hebben die mogelijkheid, dus we zijn gek als we het niet doen. Ik ben geen zeurkous als het gaat om nieuwe spelers vragen, maar nu heb ik wel even met De Boer gezeten. We hebben een topfitte middenvelder nodig. Niet iemand die de gehele zomer niets heeft gedaan. Of dat om huren gaat of dat wij iemand aantrekken, is nog niet bekend.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD