zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV legt per direct twee buitenspelers vast

GVVV legt per direct twee buitenspelers vast

De selectie van GVVV is voor de rest van het seizoen met liefst twee buitenspelers versterkt. Paddy John vertrok vorige week en zijn plaats wordt ingenomen door Jamarro Diks, die wist te overtuigen op het trainingsveld. Daarnaast kwam met Soufiane Laghmouchi een buitenkansje langs, waardoor hij met anderhalf jaar vertraging alsnog in Veenendaal gaat spelen.

Via Volendam en Zweden toch bij GVVV

In de zomer van 2015 tekende Laghmouchi een contract bij GVVV, maar had de optie om nog naar een profclub te vertrekken. Daar maakte de voormalig speler van AGOVV, FC Volendam en FC Emmen gebruik van door opnieuw bij Volendam te tekenen. Dit seizoen kwam hij uit voor het Zweedse AFC United Solna. Zijn contract liep in december af en zo was hij nu clubloos.

Meer aanvallende stootkracht

Rob de Boer van de technische commissie: “Een buitenkansje voor ons. Met Soufiane beschikken we straks over meer aanvallende stootkracht en heeft trainer John de Wolf meer opties in de voorhoede.” De Wolf heeft al regelmatig zijn onvrede laten doorklinken over met name de spitspositie. Frank Tervoert werd in de zomer gehaald van Sparta Nijkerk als veelscorende spits, maar is sinds begin november zijn basisplaats kwijt geraakt. Zijn vervanger, Patrick Heesakkers, vond het net sindsdien ook pas twee keer. Afgelopen weekend zaten ze zelfs allebei op de bank. Met Laghmouchi is er dus een extra optie om de voorste linie anders in te vullen.

Snel overtuigd op stage

Dat is ook het geval voor Jamarro Diks. De 21-jarige speelde vorig seizoen nog voor de amateurs van WSV in Apeldoorn, maar maakte afgelopen zomer de opmerkelijke overstap naar het Slowaakse Trencin. Bij de landskampioen mocht hij niet veel minuten maken en zo keerde Diks terug in Nederland. Deze week liep hij stage bij GVVV en wist de technische staf direct te overtuigen. Net zoals Laghmouchi heeft hij voor de rest van het seizoen getekend.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD