Volg ons
Joey Steenbergen GVVV

Tweede Divisie

GVVV legt op ‘deadlineday’ tweede stagespeler vast

GVVV legt op ‘deadlineday’ tweede stagespeler vast

GVVV-trainer John de Wolf heeft de rest van het seizoen toch heel wat te kiezen. Paddy John werd dinsdag al gecontracteerd en daar is nu ook Joey Steenbergen bijgekomen. De 22-jarige vleugelaanvaller speelde maandagavond mee in het oefenduel tegen Jong RKC Waalwijk.

Blijkt prima aanwinst uit een rondgang

Hij werd toen in de rust vervangen, net zoals overigens John. John trainde al wat weken mee in Veenendaal, voor Steenbergen was maandag zijn eerste kennismaking met de club. Rob de Boer van de technische commissie laat weten dat Steenbergen een goede indruk maakte. “De komst van Joey is natuurlijk niet alleen gebaseerd op de oefenwedstrijd tegen Jong RKC Waalwijk. Uit een rondgang blijkt dat Joey een prima aanwinst is voor onze selectie, die we noodgedwongen moesten aanvullen na de blessure van Simon Brouwer.”

Australië

Met het aantrekken van zowel Steenbergen als John heeft GVVV nu vooral in aanvallend opzicht dus meer keuzes. De afgelopen duels had De Wolf namelijk op de bank geen vleugelspelers zitten. Steenbergen kwam het afgelopen half jaar in Australië uit voor Rydalmere Lions FC. Hij doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en speelde voor Go Ahead Eagles, Vitesse en NAC Breda. Wanneer hij wordt vrijgegeven voor de KNVB is nog afwachten.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie