maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV legt drie steunpilaren langer vast

GVVV legt drie steunpilaren langer vast

Het seizoen 2016-2017 is nog geen tien wedstrijden onderweg, maar toch zijn de clubs al druk bezig met het seizoen 2017-2018. In dat kader verlengde GVVV de contracten van drie spelers. Roy Terschegget, Robin Mulder en Bart Hulsbos ondertekenden een nieuwe verbintenis in Veenendaal.

Belangrijke krachten

Terschegget en Mulder liggen na het ondertekenen van het nieuwe contract tot medio 2019 vast bij GVVV. Hulsbos tekende voor één jaar bij. Hierdoor weet de Tweede Divisionist zich ook voor de komende seizoenen verzekerd van belangrijke krachten. Terschegget en Hulsbos spelen al jaren op Sportpark Panhuis, terwijl Mulder in zijn eerste wedstrijden voor GVVV van grote waarde blijkt te zijn, met zes competitietreffers. Terschegget vertelde onlangs in gesprek met TweedeDivisie.org dat hij overwoog nog één keer bij een andere club te kijken. Uiteindelijk blijft hij GVVV dus toch trouw.

Vroeg beginnen

Rob de Boer van de technische commissie is tevreden met de deals. “We hebben in de technische commissie afgesproken om vroeg te beginnen met de contractonderhandelingen en het is natuurlijk hartstikke mooi dat deze drie belangrijke spelers langer vastliggen”, aldus De Boer op de website van GVVV. “Roy is een echte G.V.V.V.’er en vervult een sleutelrol op het veld, Robin en Bart draaien op dit moment top. En dat de resultaten en de sfeer goed zijn, helpt natuurlijk mee.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD