Volg ons

GVVV

GVVV last trainingspauze in, coach Twisker besmet met corona

GVVV last trainingspauze in, coach Twisker besmet met corona

In tegenstelling tot veel andere topamateurclubs heeft GVVV besloten de komende twee weken een trainingspauze in te lassen. Daarbij komt dat coach Jochem Twisker herstellende is van corona, meldt RTV Utrecht.

,,We hebben er over nagedacht. We gaan de spelers voor nu twee weken thuis een programma geven. Mijn persoonlijke gevoel zegt dat het bij vier weken niet zal blijven. Wij hebben besloten dat we over twee weken de situatie gaan evalueren. Misschien gaan we dan in groepjes trainen. Ik denk dat je na de stop opnieuw een voorbereiding moet gaan draaien. Als je ervan uit gaat dat je in het nieuwe jaar weer gaat voetballen, dan zijn er een paar opties om de competitie uit te spelen”, stelt Twisker tegen de regionale omroep. “Kijkend naar het leven van een amateurvoetballer, dan krijg je misschien een half jaar lang twee wedstrijden in een week. Dan krijg je ook een andere fysieke belasting.”

De Bussummer miste de laatste competitiewedstrijd van de Veenendaalers doordat hij thuis zat met corona: ,,Ik zit in het herstel. Op een paar dagen koorts na, ben ik er redelijk mee weggekomen. Ik zit nu aan het einde van het traject, mijn quarantaine zou nu ongeveer aflopen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over GVVV