zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieGVVV klimt over Kozakken Boys heen

GVVV klimt over Kozakken Boys heen

GVVV is omhoog geklommen op de ranglijst ten koste van Kozakken Boys. Op Panhuis werd het 2-1. Door de overwinning staat de ploeg van trainer John van de Wolf nu op de tweede plek, terwijl Kozakken Boys zakt naar plek vier.

GVVV opent score

De wedstrijd was nog maar net begonnen of Kozakken Boys was al gevaarlijk. Via Juriën Gaari kwamen de bezoekers eruit, maar op het eindstation vond de verdediger geen teamgenoot die de kans kon afronden. In de eerste fase had Kozakken Boys het heft dan ook echt in handen en dat werd niet veel later kracht bij gezet door een bal van Raily Ignacio op de lat. Het eerste doelpunt in de wedstrijd was voor de thuisspelende ploeg. Na al een kansje via Wilco den Hartog was het een corner van Caifano Latupeirissa die door Martin van Eck werd binnengewerkt. Lang hoefden we niet te wachten alvorens Kozakken Boys de gelijkmaker op het scorebord liet verschijnen. Bryan Jongeneel gaf de bal voor en Ignacio rondde af. Met de 1-1 tussenstand werden de kleedkamers op Panhuis opgezocht.

Genoegen met gelijkspel

Na rust vielen er aan beide kanten ook kansen te noteren, maar het spel van voor de rust was bij geen van beide teams terug te zien. Vooral GVVV leek zich op een gegeven moment wel neer te leggen bij een puntendeling. Op dat moment verzorgde Robin Mulder alsnog een goal. Kozakken Boys, dat er nog alles aan deed om het tij te keren, keerde dan ook teleurgesteld terug naar huis.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD